Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Groepsaccommodatie - Noord Holland
Bloem En Bos
Bloem en bos groepsaccommodatie texel. bloem en bos groepsaccommodatie waddeneiland texel
http://home.kpn.nl/bloemenbos/index.html

Boerderij Polderzicht
Groepsaccommodatie polderzicht aan de nederlandse kust - petten aan zee, zon, strand en bos. noord-holland. op deze pagina vindt u informatie over de prachtige recreatieboerderij polderzicht in noord-holland. vlakbij de noordzee en de duinen kunt u met groepen tot 20 personen bij ons terecht. bezoek onze website.
http://www.boerderij-polderzicht.nl

Breemhoeve
Breemhoeve
http://www.breemhoeve.nl

Campernol
Campernol
http://www.campernol.nl

Dbhschoorl
Doopsgezind broederschapshuis schoorl - welkom. in het doopsgezind broederschapshuis schoorl kunnen groepen, bedrijven, scholen en andere organisaties een vergaderarrangement of een groepsarrangement organiseren. individuele gasten kunnen in vakanties een arrangement reserven of op basis van logie en ontbijt in grote delen van het jaar bij ons terecht.
http://www.dbhschoorl.nl

De Merel
De merel texel. de merel is een luxe groepsverblijf in het centrum van den burg op het eiland texel. een gezellige groepsaccommodatie voor een reŁnie, bedrijfsfeest of vriendenclub. kamers voor twee en drie personen met tv en badkamer. lift. recreatiezaal, keuken, terras, tuin, eigen parkeerplaats, fietsenstalling. verblijf op basis van logies. tevens mogelijkheden tot verzorging van maaltijden en barbecues. op onze website vindt u de prijzen per week, midweek of weekend, de route naar de merel, uitgebreide beschrijving van het groepsverblijf en plattegronden van de etages.
http://demerel.com/index_nl.htm

De Waker
De waker || recreatieboerderij aan de hondsbosche zeewering voor familie- bedrijfsuitjes. deze prachtige familie recreatie boerderij ligt op een goede locatie in noord-holland, direct aan de noordzee en nabij uitvalswegen. een ideale plek voor uw familie/bedrijfs uitje.
http://www.dewaker.eu/NL/index.php

De Zilvermeeuw
Groepsverblijf de zilvermeeuw -- groepsaccommodatie texel. de zilvermeeuw groepsverblijf op texel, groepsaccommodatie texel
http://www.dezilvermeeuw.nl/index.php

Debietenhaven
De bietenhaven; noordhollands mooiste groepsaccomodatie tot 30 personen. de bietenhaven is een in 2006 geheel gerenoveerde groepsaccomodatie voor maximaal 30 personen. prachtig gelegen in de mooie schermerpolder, nabij alkmaar.
http://www.debietenhaven.nl

Delis
Zeiltjalk de lis, sportief zeilen in een uitermate comfortabele omgeving. zeiltjalk de lis, sportief zeilen in een uitermate comfortabele omgeving
http://www.delis.nl

Destolp Texel
Groepsaccommodatie de stolp texel - welkom. groepsaccommodatie de stolp texel - twee ruim opgezette sfeervolle accommodaties in countrywestern stijl geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 120 personen.
http://www.destolp-texel.nl

Dewaker
Deze prachtige familie recreatie boerderij ligt op een goede locatie, direct aan de noordzee en nabij uitvalswegen. een ideale plek voor uw familie/bedrijfs uitje.
http://www.dewaker.eu/

Duinboerderij Zeeveld
Duinboerderij zeeveld - groepsaccommodatie aan zee. castricum, noord-holland. unieke groepsaccommodatie op unieke locatie aan zee. castricum, noord-holland. voor reŁnies, trainingen, workshops, teambuildingsdagen en retraites. tot 27 personen. voor weekends, midweken en weken.
http://www.zeeveld.nl/content/index.html

Familievilla's Texel
Familievilla's in de cocksdorp texel. met de hele familie, met vrienden of met collega’s een weekendje texel? boek nu onze nieuwe en luxe familievilla!
http://www.krim.nl/vakantie-huizen/familievillas

Gouwzee
Zeilen ijsselmeer voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, familiefeest en schoolreis| gouwzee. zeilen op het ijsselmeer en waddenzee met zeilschip gouwzee. ook voor familiefeest, bedrijfsuitje en teamuitje
http://www.gouwzee.eu

Gustav Brieglebhuis
Kindervakantiehuis valkeveen. schoolkamp, kindervakantiekamp, reŁnie, familieweekend, bedrijfsuitje, trainingsweek; voor alles is ruimte! het vakantiehuis is een groepsaccommodatie voor groepen van 20 t/m 65 personen. het groepsverblijf ligt middenin de bossen van valkeveen en is al sinds 1905 in gebruik voor schoolreisjes en kindervakantiekampen. het huis heeft dus een lange traditie in het ontvangen van kinderen, en is in de weekeinden ook open voor families, vrienden en verenigingen!
http://www.kindervakantiehuis.nl/index.html

Hoorneboeg
Home | conferentiecentrum de hoorneboeg | hilversum
http://www.hoorneboeg.nl

Jonkersbergen
Jonkersbergen - home. joomla - the dynamic portal engine and content management system, groepsaccommodatie jonkersbergen - texel. gruppenunterkunft auf texel
http://www.jonkersbergen.nl

Kamphuis Elba
Kamphuis elba. groepsaccomodatie en appartement op texel.
http://hoeve-elba.nl

Landhuisdebult
Groepsverblijf landhuis de bult texel
http://www.landhuisdebult.nl

Logementwaterland
, fluisterboten, fluistersloep, groepsarrangementen voor een dagje uit, bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje, groepsaccommodatie, logement, waterland, de ideale startplaats voor touristische uitstapjes naar amsterdam, volendam, marken.
http://www.logementwaterland.nl

Molengroet
Molengroet
http://www.molengroet.nl

Nieuwbornrif
Groepsverblijf nieuw bornrif - texel. welkom op de website van onze groepsaccommodatie. nieuw bornrif is te huren door groepen zoals scholen, verenigingen, families, enzovoort. tot 42 personen. het groepsverblijf ligt achter onze boerderij aan de mienterglop in de badplaats de koog op texel.
http://www.nieuwbornrif.nl

Raboes Clubhuizen
Raboes Clubhuizen
http://www.scoutingraboes.nl/verhuur.html

Rebosch
Welkom op de site van recreatie boerderij rebosch. rebosch, recreatie boerderij aan de voet van de schoorlse duinen, max 32 pers. onze accommodatie is ook toegangkelijk voor minder validen.
http://www.rebosch.nl

Slapenopwieringen
Slapen op wieringen de groot recreatie noord-holland. slapen op wieringen, hotel pension, groepsaccomodatie
http://www.slapenopwieringen.nl

Tesselhuus
Vakantieweken_algemeen. stichting tesselhuus texel
http://www.tesselhuus.nl/index.php

Texel
301 moved permanently
http://www.texel.net/nl/accommodaties/groepsaccommodatie

Texelbirdwatchingcenter
Texel bird watching centre
http://www.texelbirdwatchingcenter.nl

Tiltenberg
Tiltenberg
http://www.tiltenberg.nl

Woensberg
De woensberg: de woensberg. in het groene hart van nederland vindt u camping de woensberg. door de centrale ligging in 't gooi, de ideale startplaats voor wandelen, fietsen & uitjes voor het hele gezin.
http://www.woensberg.nl

Gerelateerd
 • En weer stopt een boer ermee
  De nieuwe stal staat leeg, twee bouwkavels te koop. Hans van Rossum uit De Glind bij Barneveld stopte drie jaar geleden met boeren. Dat doen gemiddeld zeven boeren per dag. Je begint niet zomaar ... - En weer stopt een boer ermee - Nieuws, Nederland
 • KERSTTOCHT 2014 - GRATIS DEELNAME + SNERT
  De meest complete wielerwebsite van Nederland. Wielerland.nl is officieel mediapartner van de KNWU en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorieŽn daaronder tot de jeugd aan toe. Met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
 • Jorritsma start verbouw sailhŻs
  Commissaris van de Koning van Friesland John Jorritsma geeft morgen het symbolische startsein voor de verbouwing van It SailhŻs in Elahuizen.
 • Landgoed de Biestheuvel
  Uittips | Zondagtips | Win vrijkaarten | Evenementen | Cultuur | Concerten | Films | Tentoonstellingen | Toneel | Festivals | Dans | App InBrabant | Nieuws |
 • Mathieu van der Poel zegeviert in Sint-Niklaas
  De meest complete wielerwebsite van Nederland. Wielerland.nl is officieel mediapartner van de KNWU en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorieŽn daaronder tot de jeugd aan toe. Met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
 • Patrick van Leeuwen alsnog opgeroepen voor Valkenburg
  De meest complete wielerwebsite van Nederland. Wielerland.nl is officieel mediapartner van de KNWU en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorieŽn daaronder tot de jeugd aan toe. Met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
 • Inboedel klooster Huize Damiaan Simpelveld onder de hamer
  De inboedel van het failliete Klooster Huize Damiaan in Simpelveld wordt de komende dagen geveild.
 • Sportcampus trekt in ZMHC-kantine
  ZWOLLE - Op sportpark de Pelikaan komt een sportgerelateerde groepsaccommodatie. Een Zwolse ondernemer is met de gemeente Zwolle dicht bij een akkoord over de aankoop van de voormalige kantine en velden van hockeyvereniging ZMHC. De huidige huurder van de kantine, het Deltion college, trekt bij voetbalvereniging HTC in.